Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

Veckan som gått

Juni 2016Posted by Nina Tue, June 07, 2016 15:04:02

Morsdagsuppvaktning först på Ranelidsgatan och sen i Gamla Köpstad. Så`n himla varm dag så vi gömde oss bakom huset i skuggan, härligt!

Grattis fina mammor som alltid finns där!smiley

Jag fick min morsdagspresent några dagar sent. Vi brukar vara ungefär lika dåliga på både mors- och farsdag i vår lilla familj med lovade restaurangbesök hit och dit som aldrig blir av. Så den här gången överträffades alla mina vildaste fantasier helt klart.

Blev så himla glad för det fina armbandet mina älskade grabbar hade köpt. Lyckliga jag som får vara deras mamma. smileysmileysmileysmiley

Många sköna dagar och underbara kvällar har det varit sista veckan. Trädgården är så mysig i skymningen när lamporna tänds.

I fredags började vi röja i köket och fortsättning har följt hela helgen. På torsdag kommer det nya köket och idag är golvläggaren här och lägger ny matta. Vi trodde väl aldrig att vi skulle fixa att riva köket själva, men det ska ju bara ner så ett skåp i taget och lite bra verktyg så lyckades vi faktiskt med det mesta på egen hand. Skönt att spara både tid och pengar.

Svettigt att vara hantverkare ! smiley

Igår var vi klara och hela köket tomt, klart för en riktig makeover.

Största utmaningen, för ett kontrollfreak som mig, är väl att vardagsrummet ser ut så här... Men har lyckats bringa lite ordning i kaoset så det känns ändå ok. smiley


I lördags var vi passande nog bjudna på kalas i Läjet hos Pärs kusin Sara och deras lilla Amy som fyllde 5.

En supermysig kväll med god mat och härliga människor.


Amys högsta önskan för kvällen var att alla skulle dansa till Justin Timberlake. Jamen det är klart alla ställde upp på disco på gräsmattan!


  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1507