Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

Veckans update

Juni 2016Posted by Nina Sun, June 19, 2016 19:12:29

Kan bocka av bästa veckan på väldigt länge , så himla skönt!

Även om sömnen har varit katastrof sista dagarna så är jag så glad att dagarna varit så mycket bättre. Snart hoppas jag att hela jag är i balans igen.

I onsdags gick Oliver på sommarlov och alltid lika mysigt att vara med i kyrkan. Sista dagen med lärarna de haft i tre år nu, till hösten väntar högstadiet och nya ansikten.

Men först 9 härliga veckor med sovmorgon och utan läxor. smileysmiley

Jag och Oliver firade lovet med mat på en av hans favvo-restauranger, Stantons.

Och på kvällen blev det övernattning med bästa kompisarna.

Jag och Anna körde ner till Falkenberg och hälsade på Hamngatan 27 i fredags. Oj vad det hänt mycket sen jag var där senast. Superfint blir det och nu är det bara 2 veckor till öppning. Så spännande!

Nu är spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin inkopplade i vårt kök så vi har kunnat börja använda det även om det inte är helt färdigt.

Oliver tyckte det var perfekt att meditera en stund när Pär lagade mat. Helt klart större ytor än tidigare och plats för härligt häng.

Igår bjöds det på en härlig kombo i Gamla Köpstad , Toast Skagen och Kladdkaka med grädde och jordgubbar. Mysig eftermiddag med la familia!

Idag har det målats och snyggats till skarvar, innan det är dags att dra över hela taket i morrn. Näst på tur sen blir tapetsering, kul kul!!  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1510