Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

9 Juli

Juli 2016Posted by Nina Sat, July 09, 2016 19:16:09

Förra torsdagen var jag medbjuden till Strandbaden i Falkenberg för ett Mary Kay-event. Jag fick agera sminkmodell åt en tjej som jag brukar handla lite hudvårdsprodukter av. Jag visste verkligen inte vad jag skulle förvänta mig, men det blev en väldigt lättsam och trevlig kväll. Himla kul att bli sminkad av någon som kan sin sak.

Det bjöds på lite mingelgotta under kvällen och vi som blivit sminkade fick gå fram och bli presenterade av vår resp. konsulent.

Innan jag stack till Falkenberg skickade jag iväg Oliver på 4 H läger i Stättared.

Och på fredagskvällen var det föräldrakväll , traditionsenligt, med redovisning av demonstrationsteknik av alla klubbarna. Träslövs 4 H gjorde en grym presentation där Oliver fick agera nyplanterat träd. De kammade hem en andra plats och tog även fina poäng i dragkampen som avgjordes strax efter. Det blev en hårfin förlust i finalen, men mycket gott kämpat. Lägertoppen pågår under alla dagarna med olika tävlingar vilket är väldigt kul.

Det var en trött, men väldigt nöjd grabb som levt lägerliv i 3 dagar med allt vad det innebär. Nu är det till att ladda om för första året på Rix 4 H-läger i Karlstad om 2 veckor. Då är det en hel vecka som gäller.

Köksrenoveringen har fortlöpt under senaste veckorna och nu äntligen är allt klart. Hallen åkte med av bara farten och ett par smågrejer att fixa innan vi kan bocka av den också. Så härligt med nytt, man vill hänga i den ändan av huset hela tiden.

Bildbomb kommer när allt är helt färdigt. smiley

I måndags var vi på Lotta på Liseberg med Olivers kompis Hugo med familj , syskon och kusiner. Det var riktigt kul, vi hade ju kanonplatser och var mitt i händelsernas centrum hela tiden.

Sommaren fortsätter och nu har Pär också checkat ut för 4 veckors ledighet, härligt!  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1516