Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

Grymma dagar

Juli 2016Posted by Nina Sat, July 23, 2016 20:50:59

...i vår fantastiska stad som gör sig så gudomligt bra när sommaren är som bäst!

I torsdags passade vi dock på att kolla buskis i grannkommunen som också var magiskt vackert denna ljumna sommarkväll. Inramningen var som sagt perfekt och tur att brevbäraren [b´evbä´a´en] var i sitt esse och gjorde det värt ett besök på Vallarna.

Vi körde hem och hängde i uterummet, ytterligare en kväll man aldrig ville skulle ta slut.

Fredagsmorgon och jag smög upp och begav mig ner till Hallifornia i Societetsparken. Nytt koncept i konceptet detta året, Hallispirit, vilken mysig grej alltså. Yoga kl 9-10.15 följdes av en avslappnande meditation en halvtimme. Min tanke var att bara vara med på första passet, men blev helt kär i detta mysiga område så det blev en färskpressad juice, kära återseenden och ytterligare ett yogapass innan jag cyklade hemåt igen.

Eftermiddagen var perfekt för att ta premiärdoppet. Vi körde ner till Läjet och hängde där några timmar på stranden. Vattnet var ju ljummet, skönt!

Oliver och William är lättroade och av samma skrot och korn, goa grabbar!

Jag och min beachbuddy. smiley

Efter grill hemma svängde vi ner till André på Kust och chillade på deras uteservering. Grabbarna hängde på, inga problem att få med dem med tanke på att det alltid finns Pokemons att jaga. smiley

Alltså dessa sommarkvällar är magiska. smiley

Synd bara att den här Pokemonjakten slutade med en tappad telefon (död) och en ledsen Olli. Vi fick hem och leta upp våra gamla lurar, men lyckades inte hitta någon som var kompatibel med simkortet. Vi hade inte lång stund på oss att lösa detta med tanke på att Oliver skulle vara på Statoil Nord idag på morgonen kl 7.30 för att åka till Karlstad på Rix 4 H läger.

Ett försök att köpa kontantkort på Hajen i morse då vi fick igång en Iphone, men fanns bara påfyllningsvarianter. Det slutade med att han fick ta min telefon med sitt simkort , jag ringde till 3 och skaffade PUK-koden så vid middagstid idag var äntligen problemet löst via ett sms till Olivers kompis med koden.

Dålig tajming såklart, men ja ja det löste ju sig till sist.

Hoppas de får en härlig vecka i Värmland!

Blev inte många timmars sömn för oss i natt så Pär kröp i säng igen när vi lämnat Oliver. Jag ville inte missa sista dagen i Societetsparken så efter en fantastisk yogaklass höll jag på att somna under efterföljande meditation.

Glad att lugnet sprider sig mer och mer i min kropp.

  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1519