Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

Formex

Januari 2017Posted by Nina Wed, January 25, 2017 20:31:09

Tidigt onsdagsmorse för exakt en vecka sedan gav vi oss iväg till Stockholm och Formex, Nordens största inredningsmässa. Spännande att få hänga med på ett nytt äventyr. Vi åkte direkt till mässan efter att ha rullat in i Stockholm och hann installera oss i montern strax före lunch.

Älvsjömässan är verkligen hur stor som helst.

Vår fina monter såg ut så här...

...och bästa teamet har vi här. smiley

Jobb från morgon till kväll blir så mycket lättare när man har kul tillsammans och det har vi verkligen haft. Och toppen att få erfarenhet hur det går till på en mässa. Det gick ganska fort att komma in i det och produkterna har jag ju bra koll på sen innan.

Förutom jobb hann vi även med egna små inspirationsrundor. Så himla kul att kolla runt bland många fina utställare även om vi tyvärr inte fick handla nå´t. (eller kanske var tur..!)

Inte långt ifrån vår monter stod Laila Bagge med crew och visade upp sin ekologiska/organiska hudvårdserie. Vi var ju tvungna att snick-snacka med våra kollegor.smiley

Även om det var intensivt och många timmars jobb i 4 dagar, fick jag verkligen mersmak och gör det gärna igen. Trötta ben, långa promenader mellan hotellet och mässan, världens oljud på nätterna och långt till närmsta matställe är redan ett minne blott.

Borta bra, men att hänga med familjen hemma är det inte mycket som slår. smiley

  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1554