Familjen Fischer Åsare

Familjen Fischer Åsare

Lördagsmorgon

Februari 2017Posted by Nina Sat, February 18, 2017 09:06:20

... och en nästintill oplanerade helg väntar, det är fint det.

Startade helgen med tjejmiddag direkt efter jobbet igår. Så mysigt när man inte setts på ett tag. Underbara samtal, mycket skratt och gott tilltugg. Det här bör göras oftare!

Familjen sover fortfarande... Pär, som tillbringat tre dagar i Tyskland på mässa med jobbet, en dag mer än planerat då flygplatspersonalen strejkade. Oliver som skulle övernatta hos en kompis i natt, men som kom hem vid 03 då pappan i huset fått magsjuka. André kom säkert hem ungefär samtidigt då han jobbat. Hannes är ledig idag så då blir det sovmorgon till skillnad mot hans tidiga morgnar resten av veckan.

Önskar jag kunde ha en liten släng av grabbarnas förmåga att sova ut, åtminstone på helgen! smiley

Idag laddar jag för Padelmatch igen. Det har blivit några stycken sista veckorna. Trodde aldrig att jag skulle bli så biten, men nu vill jag bara ha mer. Vi är några tjejer som har lirat en del, superkul att vi kan utmana varandra. Och i morgon blir det förhoppningsvis en mixedmatch med Pär och ett annat par.

Jag måste ju hänga där också om jag ska se min man nuförtiden. Soffhängets tid är förbi...

Nästa vecka är sista veckan L:a Brukets butik kommer att ha öppet i stan. Det firas med en utförsäljning fredag-lördag innan det blir flytt till de nya lokalerna i Läjet under mars månad. Massa fint att fynda!

Ha en skön helg ! smiley  • Comments(0)//blogg.asare.se/#post1558